Пумпи за исцрпување вода со соларно напојување

За да заштедите време, пари и труд ви го нудиме нашиот најнов проивод - пумпи за исцрпување вода со соларно електрично напојување.

Ако Ви треба вода за жива стока, за наводнување или за живот во недопрената природа, разгледајте ги решенијата кои ги нудиме:


Кликнете тука за да ги погледнете нашите промотивни понуди

PS соларни пумпи со спирален ротор

 

LORENTZ PS пумпите со спирален ротор се производи дизајнирани за испумпување на вода за пиење, напојување на стока и примена во помали системи за наводнување. PS пумпните системи со спирален ротор испорачуваат вода економично и чисто, на било кое место.

 

Максимален проток: 3.9 m 3 / час

Максимална длабочина : 350 m

 

конкретен пример

 

PS центрифугални соларни пумпи

LORENTZ PS центрифугалните пумпи се производи со висок квалитет дизајнирани за испумпување на вода за пиење со повисок проток, напојување на стока, справување со рибници и наводнување. PS центрифугалните пумпи даваат големи количини на вода без загадување.

Максимален проток: 79 m 3 / час

Максимална длабочина: 160 m

конкретен пример

PSk центрифугални соларни пумпи

 

LORENTZ PSk пумпите се високо квалитетни производи дизајнирани да пренесат највисоки количини на вода преку различни височини. PSk пумпите најчесто се користат во проекти за наводнување и како начин на пренесување вода за пиење преку големи површини, каде што ги исполнуваат и највисоките барања, економично и без користење на фосилни горива или поврзување со мрежа.

конкретен пример

PS-CS соларни базенски пумпи

LORENTZ PS центрифугалните пумпи се производи со висок квалитет дизајнирани за рециркулација на вода со повисок проток, за употреба во рекреативни базени, напојување на стока, справување со рибници и наводнување. PS центрифугалните пумпи даваат големи количини на вода без загадување.

Максимален проток: 36 m 3 / час

Максимална длабочина: 14 m

конкретен пример