Кредити до 10.000EUR за фотонапонските комплети на СИЕТО
Сието за своите фотонапонски комплети обезбеди поволни зелени еко-кредити во соработка со Алфа банка. Зелените кредити се со:
  • Износи од 200 до 10.000 EUR
  • 4,4% годишна камата
  • Без трошоци за аплицирање
  • 0% банкарска провизија
  • До 6 месеци грејс-период
  • Отплата на максимум 72 рати

За дополнителни информации Ве молиме контактирајте не.