Добредојдовте на веб страната на СИЕТО, компанија посветена за решавање и на најспецифичните проблеми oд енергетската електроника на најоптимален начин.

Вие сте посетител број

Актуелно

 

Проект 10.000 сончеви покриви - поддржано од ФИТР

 

Фотонапонски КИТ комплети

 

Кредити до 10.000EUR за фотонапонските комплети на СИЕТО

 

Ново! Пумпи за исцрпување вода со соларно напојување

 

Каталог 2015

 

Специјални тренинг програми промотивно по намалени цени

 

Намалете ги сметките за струја во вашиот дом

 

Произведувајте струја за продажба

 

Разгледајте ги производите кои ги нудиме